Hur du ändrar PT Cruiser Retro Strålkastare

PT Cruiser har en retro front-end design som sätter strålkastaren församlingar ovanpå de utsvängda hjulhusen. Även denna look är snyggt, det gör processen för att ändra strålkastarna ovanligt svårt. De flesta fordon strålkastarna kan ändras genom motorrummet, PT Cruiser kräver att du går igenom de främre hjulhusen. Även brunnarna är en besvärlig plats att byta en strålkastare, bör det inte ta dig mer än 15 minuter för att ändra varje strålkastare. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
Lug nut Remover Review platt skruvmejsel
Latexhandskar
ersätter glödlampan
Visa fler instruktioner

1

stänger av bilen.
2

Ta bort det främre däcket på den sida av fordonet med strålkastaren som behöver tas bort. Palla upp bilen genom att placera domkraften under chassit mellan de två indikatorn poäng för jack placering. Veva armen på domkraften uppåt med däck järn. Lossa de fem muttrarna som håller däcket till axeln. Dra av däcket från axeln. Ställ den åt sidan. Addera 3

Titta nedanför hjulet väl för en fyrkantig panel. Tryck klippet vid basen av panelen inåt med den platta änden av skruvmejseln. Wedge huvudet på skruvmejseln under klippet och tryck hårt i en hävstångseffekt rörelse för att lossa klämman från dess plats. Upprepa denna process med den andra klämman tills panelen dyker upp.
4

Tryck inåt på den blå klämman på basen av glödlampan. Dra den blå klämman från glödlampan.
5

Ta på latexhandskar för att förhindra att olja från fingrarna från att skada lampan. Vrid glödlampan moturs för att ta bort den från pannlampan. Tryck sidoflikarna på den grå ledningsnätet koppla ur den från uttaget på baksidan av strålkastaren.
6

Sätt glödlampsbyte strålkastare i pannlampan. Vrid den medurs till sittplats det. Säkra det med den blå klämman. Plug tillbaka i ledningsnätet. Skjut panelen i spåren på hjulet väl. Fäst den på plats genom att trycka de två klippen du bort tidigare i sina springor. Byt ut ditt däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85159.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.