Hur att måla Motorcykel Plast

skav, repor och sliten färg kan vara ett tecken på antingen en väl ridit motorcykel, eller ett dåligt kraschade en. Om du nyligen har haft ett vrak, eller din motorcykel utseende har avtrubbade på grund av tung ridning, kan den målas lätt att renovera sin ursprungliga lyster. Saker du behöver
Gloss sprayfärg
400 grit vattentät sandpapper
600 grit vattentät sandpapper
800 grit vattentät sandpapper
1000 grit vattentät sandpapper
Clear Gloss Spray emalj
Bucket
Grundläggande verktygssats
Visa fler instruktioner
Prepping och målning
1

Använd en handbok som är specifik för din motorcykel för att ta bort de bitar som ska målas. Detta kan även den främre kåpan, sidopaneler, svans spackling och beskyddare ram.
2

Fyll en hink med varmt vatten och slänga i några bitar av 400 grit vattentät sandpapper. Låt dem ligga i blöt i 5 minuter. Addera 3

Våt sand ytan av varje del som ska målas med 400 sandpapper. Inte helt bort färgen eller pulverlackering som redan tillämpas på plast. Sikta bara instegsskydd dem så att den nya färgen kommer att hålla jämnt och smidigt. Undvik dips eller dalar i ytan av delarna.
4

Låt varje del av cykeln för att lufttorka helt efter slipning. Med hjälp av en handduk eller trasa kan orsaka ludd på ytan som kommer att visa genom ny färg.
5

Fyll en hink med vatten och slänga i några bitar av 600 grit vattentät sandpapper.

6

en väl ventilerad plats, spraya den första lager färg på varje motorcykel bitar. Syftar inte till att helt täcka den gamla färgen i ett skikt. Försök istället att spraya jämnt och lätt över hela ytan.
7

Låt första lager färg för att torka, och våt sand det med 600 sandpapper. Sand lätt och jämnt och försöka att inte helt ta bort någon av färgen.
8

Fyll hinken med nytt vatten och tillsätt några bitar av 800 grit vattentät sandpapper.
9 < p> Spray varje bit av motorcykel med andra skikt av färg. Du kan vara lite tyngre på färgen på denna pådrag, men tänk på att fortfarande spraya jämnt över hela ytan.
10

Låt andra skikt av färg torka helt. Se till att den tidigare färgen inte kan ses genom den nya pälsen. Spraya mer om det behövs. När torr, våt sand färgen med 800 sandpapper och applicera ett tunt slutligt skikt av färg.
Sista handen
11

Spray, lätt och jämnt, ett skikt av tydlig emalj på varje del. Låt färgen torka.
12

Våt sand ytan av varje del extremt lätt med 800 sandpapper. Var noga med att undvika slipning hela vägen genom den nya klarlack.
13

Fyll hinken med rent vatten, och slänga in ett par bitar av 1000 grit vattentät sandpapper.
14

Spraya på ett tjockt skikt av klar emalj på varje bit. Vara mer liberal med programmet, men ändå försöka göra klarlack även över ytan.
15

Våt sand det sista lagret med 1000 grit sandpapper lätt och jämnt för att avlägsna eventuella brister i klarlack . Låt bitarna torka helt innan du sätter tillbaka dem på din motorcykel med din modell-specifika handboken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83422.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.