Hur man mäter en Rullstolsramp för en Van

En skåpbil med en rullstolsramp ger mycket mer rörlighet för en handikappad person, och låter honom eller henne för att enkelt gå med familjen på resor till butiken, parkera, och någon annanstans. Huruvida rullstolen är manuell eller elektrisk, är det mycket lättare att komma in och ut ur en skåpbil med en ramp. Annars behöver någon att dra rullstolen ur skåpbilen, vika den, ta bort den åkande från en stol, och sedan placera personen i stolen. Dessa åtgärder påfrestande för äldre vuxna som tar hand om en handikappad person. Saker du behöver
Mäta Pen tejp Mössor och papper
Visa fler instruktioner
1

Park van på en plan yta och stäng av motorn.
Sida 2

Öppna skjutdörr till van så bred som möjligt.
3

Placera spetsen på ett måttband på van golvet i mitten av den öppna dörren.
4

Sträck måttbandet rakt ner till marken och mäta den vertikala höjden av van golvet från marken i inches. Spela denna mätning på ett papper som höjden.
5

Dela höjden med två för få rampen längden för en rullstol som kommer in och ut ur van med en person som sitter i den. Till exempel, om höjden är 12 inches rampen längden blir 6 meter lång, eller en fot för varje två inches av uppgång. Detta uppfyller Americans with Disabilities Act (ADA) krav för en 2:12 lutning.
6

Dela höjden med tre för att få rampen längden för en tom rullstol in och ut ur bilen. Detta är en rekommendation av ADA för en 3:12 lutning för lediga rullstolar.
7

Mät bredden på van golvet med dörren öppen. Använd endast den sträcka som är platt på golvet utan några hinder från den öppna dörren. Subtrahera två inches från mätningen och spela in det på pappret med en penna. Detta är den maximala bredden av en rullstolsramp för van.
8

Placera spetsen på ett måttband på utsidan kanten av den vänstra främre rullstolen hjulet. Sträck ut tejpen till den yttre kanten av höger framhjul. Lägg 6 inches till denna mätning. Detta är den minsta bredden på en rullstolsramp för van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95405.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.