De bästa Rearview Kameror

Rearview kameror blir en vanlig del av bilen tack vare arbetet av sådana grupper som kämpar som barn och bilar som försöker öka medvetenheten om att tusentals barn skadas eller omkommer varje år till följd av uppbackare . De är en säkerhetsåtgärd med flera faktorer som bestämmer vad som utgör de bästa back-kameror. Är en ny bil kommer utrustas med en backkamera eller är en eftermarknad backkamera läggs till ett fordon? Nya Bilar Till Salu

Edmunds.com chronicles hur backspegel kameror har migrerat från lyxbilar till stadsjeepar, till mindre bilar. De noterar biltillverkare tenderar att göra det bästa back-kameror eftersom de tenderar att lägga de flesta funktionerna för att hjälpa en förare tillbaka upp på ett säkert sätt. Vissa av dessa funktioner inkluderar breda streck monterade skärmar och kameror i grillen samt i sidan backspeglarna.
Backkamera Funktioner

För de som inte på marknaden för en ny bil, kan eftermarknaden rearview kameror sättas till ett fordon. Kamerorna är antingen en CCD eller en Complementary Metal Oxide Semiconductor. Det senare tenderar att vara billigare, men inte har så hög upplösning som den förra.
Enhet Typ
p Om du är intresserad av en eftermarknaden backkamera, överväga vilken typ av enhet du behöver. För ett fordon som redan är utrustad med en bildskärm, kan du lägga till en kamera som är monterad, borras i, eller läggas till registreringsskylten. För fordon utan skärm, allt-i-ett-backkamera enheter finns tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84660.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.