Hur vet man om en Toyota TRD?

Toyota har en specialitet högpresterande division kallas Toyota Racing Development (TRD), ungefär som Mercedes har AMG division och BMW har sin M division. TRD gör ett antal uppgradera delar för normala Toyota bilar och lastbilar samt gör TRD specialutgåvor av olika Toyota bilar. För att identifiera en TRD Toyota öppna huven på bilen och leta efter TRD märket på delen i fråga. Instruktioner
1

titt på utsidan av bilen för några TRD emblem. Några av de TRD paket modeller levereras med TRD emblem på baklucka eller på framsidan precis innan de främre dörrarna. Vissa människor köper även TRD emblem för sina bilar när de börjar sätta in TRD uppgradera delar. Ibland märken lossnar, men en TRD skugga ska vara i lack. Konstant exponering från solen kan ändra en färg färg. Färgen under märket kommer en annan nyans av bristen på exponering.
2

Öppna huven på bil eller lastbil och leta efter TRD bolt-on delar. TRD gör luftintag, turboladdare och kompressorer, som alla kommer att vara tryckt med en TRD logotyp. Toyota motorer som inte kommer med en kompressor som standardutrustning, så oddsen är att det kommer att TRD. Turboaggregatet vara en vanlig Toyota del eller TRD, så titta efter logotypen för att vara säker.
3

Leta VIN-nummer på bilen. Nyare Toyota-modeller kommer att ha det skrivet på förarsidan instrumentbrädan, synlig endast från utsidan, tittar ner genom vindrutan. VIN-nummer är också etsad på insidan av förarsidans dörr, precis under dörren spärren. Toyota serienummer kommer också att skrivas bredvid VIN-nummer. Kontakta en Toyota återförsäljare eller Toyota organisationsnummer för fordonsdata om huruvida din Toyota TRD.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96286.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.