Hur man gör is med en bilbatteri

Bilbatterier, vars huvudsakliga funktion är att driva initial uppstart och elektrisk utrustning i bilar, använder likström. De flesta elektriska utrustningen körs på nätström, så en växelriktare måste användas i linje mellan batteriet och den elektriska utrustningen. Vissa typer av växelriktare är utrustade med Edison uttag och kan pluggas in i 12 volts cigarettändaradapter i bilar. Du kan driva en is gör anordning med ett bilbatteri med en inverter. Saker du behöver
bil med ett batteri och en cigarettändare
Inverter med 12 volts nätadapter och Edison uttag
Is tillverkning enhet
Visa fler instruktioner
1

Anslut din inverter till bilens 12 volts cigarettändare.
2

Ström din is gör maskinen genom att sätta in det i Edison butiker i din inverter. Ett exempel på en is gör maskinen är en kylenhet med en justerbar temperaturinställning som är kan ställas in vid eller under 32 grader. Tillsätt vatten till ice maskinen enligt tillverkarens instruktioner. Du kan behöva hysa vatten i en separat behållare inuti is gör maskinen medan den blir till is för att förhindra läckage.
3

Ladda din bil batteriet innan det dör genom att köra din bil. Medan du kör, laddar bilen batteriet med generatorn. Du kan bestämma hur länge du kan driva din ismaskin innan bilen genom att titta på strömförsörjningskrav i ismaskinen och funktionerna i omriktaren. Om du inte vill riskera att köra batteriet ner låg bör du endast använda is gör maskinen medan bilen är igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85625.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.