Hur man installerar ett kalluftsintag

En kall luftintaget är en eftermarknad prestanda kit som ersätter intaget lager luft i bilen. Ett lager luftintag begränsar luftflödet med den räfflade plast intag slang, en luft låda som begränsar luftflödet och oförmågan att få kall luft. Du kan installera en eftermarknad intag system som har mjuk dorn-bent intag slang som tillåter maximalt smidig luftflöde och ett luftfilter som är fritt och ger bättre luftflöde. Detta ökar luft-bensin-förhållande, vilket gör att motorn för att generera en högre hästkrafter, acceleration och bättre gas körsträcka. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort gummit passande klämman från spjällhuset med en platt-head skruvmejsel. Ta bort luften rutan från insugningsröret genom unclasping spärrarna i luften rutan och ta ut det. Ta MAF, eller Mass Air Flow, sensor bort av ditt intag röret och ställ den åt sidan försiktigt. MAF-givaren kan tas bort med en Torx-skruvmejsel. Också ta bort luftslangen på intaget slangen.
2

Placera den raka kall luftintaget slangen till spjällhuset och använd en gummi koppling med en knäppa ring för att fästa den vid spjällhuset. Säkra knäppa ringen genom att dra åt skruvarna på ringen med en skruvmejsel.
3

Anslut den andra delen av intaget slangen till den första slangen bit och säkra tillsammans med en gummi koppling och en knäppa ring. Sätt i MAF-givaren på lämplig plats på den andra inloppsröret och dra den på plats med hjälp av torx-skruvar. Passa MAF-givaren i rätt vänd riktning. Återanslut luftslangen samt.
4

Anslut en tredje bit av intaget slangen att svängar ner i fender väl till den andra delen av intaget slangen med hjälp av en gummi-koppling och en knäppa ring för att säkra dem tillsammans.
5

Anslut luftfiltret till den tredje delen av intag slang som sträcker sig ned i fender väl. Skjut luftfiltret på inloppsröret och dra en knäppa ring runt basen diameter luftfiltret att fästa den vid intag rörsystemet. Var noga med att hålla luftfiltret bort från motorn eller andra rörliga delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86063.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.