Hur du gör din egen Cold Materials luftintag

kallt luftintag öka fordonets hästkrafter , gasrespons och gas körsträcka . Varje kall luftintaget är speciellt byggda för bilen den är installerad på när intaget är placerat i ett område fritt från hinder i motorrummet ( som varierar från bil till bil ) . Av den anledningen , många bilentusiaster göra sina egna kalla material luftintag . Tack och lov , de är lätta att hitta och billigt . Saker du behöver
3 - tums diameter avgasrör
Hi - flödeskon luftfilter
Slangklämmor
Thin kopparrör
Visa fler instruktioner
1

Använd kopparrör för att spåra den väg du kommer att vilja ha nya mjölkuppsuget att utnyttja . Slangen är lätt att böja och ljus , vilket gör det lätt att arbeta med .
2

Använd 3 - tums avgasrör som intaget slangen . Ha en ljuddämpare shoppar böja slangen för att matcha formen du gjort från kopparrör . Detta sätt , när du installerar intaget slangen , kommer det passar rätt på plats .
3

Skjut konen filtret på slutet av intaget slangen och säkra hela apparaten med slangklämmorna . Allt som är kvar att göra nu är att ta bort det gamla filtret som du har samlat allt material för att göra din egen kall luft intag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83421.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.