Hur man gör min Yamaha Custom Ha Loud Pipes

"Loud rör rädda liv," är en vanlig fras i motorcykeln samhället, men på grund av vissa förordningar, många motorcyklar fartyg med små, tysta avgassystem som tråkig ljudet av motorn . Återinför det kraftfulla ljudet från din Yamaha Custom, och gör dig känd på vägen genom att ta bort mellanväggarna från avgaser. Men du ska veta: att gå överbord med denna modifiering kan leda till låg kompression och en minskning i kraft från din motor. Saker du behöver
Handhållna borrmaskin
3/8 "skärande borr
Gummiklubba
Borr förlängning
Basic skiftnyckel som
Visa fler instruktioner

1

Använd din instruktionsbok eller en modell-specifik Yamaha underhållsmanual att ta bort avgassystemet från din cykel. Var noga med att inte skada krom eller keramiska ytan av avgaser.
2

Täck ditt motorcykeln med en presenning eller dedikerad lock för att skydda den nu öppna topplocket från väder medan du arbetar på avgassidan.
3

Installera en förlängning borr och 3 /8 "skärande borr på din borrmaskin. Kontrollera att batteriet i din borrmaskin är fulladdad och klar att använda.
4

Placera avgasrören i en klämma eller skruvstäd för att hålla dem på plats. Använd butik trasor eller handdukar för att skydda ytan.
5

Sätt in borren i slutet av avgaserna tills det tar stopp. Detta är den första mellanväggen. De flesta motorcykel avgaser har tre eller fyra för att dämpa ljudet från motorn.
6

Borra genom de första och andra bafflar med 3/8 tums skärande borr. Borrning genom alla avgaser skärmar kommer att leda till låg kompression och en förlust av makt från din motorcykel motor.
7

bort avgassystemet från vice eller klämma fast den med änden pekade mot marken. Knacka insatsen lätt med en gummiklubba för att säkerställa att alla metallföremål och rester utvisas från avgaserna.
8

Använd din instruktionsbok eller en modell-specifik Yamaha underhållsmanual att installera om avgassystemet på cykel. Avgassystemet tonen ska nu bli lägre, throatier, och mest av allt, starkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83423.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.