Gas Buster Väte Generator Information

Gas buster vätgas generator har blivit en vanlig term för alla elektrolys enheter som används för att producera vätgas för din bil. År 2011, det är en het debatt i bilvärlden om huruvida dessa enheter verkligen fungerar. Funktion

Teorin bakom enheten är att du kan producera väte från vatten. Vatten har två väteatomer och en syreatom i varje molekyl. Genom att sätta två elektroder i vattnet och applicera en spänning, kan du separera dessa atomer. Väte, i form av gas, går till den positiva elektroden och syre till den negativa.
Claims

Vissa tillverkare hävdar att så mycket som två liter per minut av av vätgas kan produceras med så lite som 20 ampere. De hävdar att du kan öka din gas körsträcka med så mycket som 25 procent med hjälp av en gasgenerator buster typ. Denna ökning kommer inte bara från väte i sig utan det faktum att du kan köra din bil på en magrare gasblandning som också minskar bensinförbrukningen.
Varning
< p> Du kanske inte får de resultat du söker ur generatorn. Det första problemet är att vätgasförbränning kan orsaka dina cylinderväggarna blir spröda. Du kan också hända att gasen buster generatorer behöver mer strömstyrka än din kan lätt ge, att ge tillräckligt med strömstyrka, antingen ditt vatten kommer att koka eller kablarna till generatorn blir glödhet Addera Insight.

Du kommer att stöta på många mönster för dessa generatorer på marknaden, se till att undersöka innan köp. Om kablarna inte är tillräckliga eller om det finns någon annan design fel, hittar du bara ut efter att du har installerat enheten på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96512.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.