Plymouth Duster Alternativ

Den Plymouth Duster tillverkades från slutet av 60-talet fram till mitten av 70-talet. Den Duster härrörde från en tidigare modell tillverkad av Plymouth, Valiant, och fyllt ett hål i Plymouth linje med gav en liten, sportig kroppstyp. Den Duster har haft fortsatt sedan under avveckling efter 1976. Den Duster kom med flera valfria funktioner. Motorer

Duster hade höga hästkrafter för ett fordon dess storlek. Under 1970 och '71, kan kunderna välja mellan fyra motorer. 1970 alternativ var en 198 I6 med 125 hästkrafter, en 225 I6 med 145 hk, en 318 V8 med 230 hk och en 340 V8 med 275 hk. Alla modellerna från 1970-1976 presenterat minst tre motoralternativ.
Servostyrning och bromsar Ström

Duster kom inte med servostyrning eller makt bromsar. Dessa var valfria funktioner, men nästan alla som köpte en Duster lagt dem.
Skivbromsar

annan tidig alternativ för Plymouth Dusters var skivbromsar, vid gång en nyare bil funktion. Men den 8-cylindriga motor modeller av Duster, kom skivbromsar fram standarden. Trumbromsar användes på baksidan. Senare modeller hade skivbromsar standard, men de 6-cylindriga Dusters höll dem frivilligt. Addera Varvtalsmätare

Plymouth Duster kom med full instrumentering standard, men ett alternativ var en varvräknare, som mäter varv per minut av fordonets motor.
Transmission

Vissa modeller på Duster linjen ger transmissioner. Den "Feather Duster," en typ av Duster släpptes sent i raden run, kom med en tre-växlad automatisk eller fyrväxlad överväxel manuell växellåda.
Feather Duster
< p> The Feather Duster hade en hel del kosmetiska alternativ, inklusive en vinyl topp, säten hink med en konsol och golv automatisk shifter, och fulla mattor. Dessutom skulle Feather Duster komma med stiliserade rally hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95561.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.