Hur man installerar en dragkrok på en Chevy Venture

Chevrolet Venture minibuss var populärt eftersom det kan göra massor av människor, men också dra en last bakom det. För att göra detta, behövde Venture en dragkrok, med vilken vissa Ventures kom utrustade från generalagenten. Om din Venture inte har en dragkrok och du vill bogsera något bakom din van, kan du installera en hitch själv. Du kan slutföra denna enkla process i ungefär en timme. Saker du behöver
Spray penetrerande olja
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Jack står
Drill
1/4-tums borr
1/2 -tums borr
Visa fler instruktioner
1

Titta under Venture bakom den bakre stötfångaren, och lokalisera de gängade hålen i skenorna fabriken ram. Spraya gängorna med penetrerande olja. Skruva loss ljuddämparen fästet från ramen järnväg med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
2

Lyft skumt upp till de bakre rambalkar med en pallbock för att stödja den motsatta sidan av skumt. Bolt skumt att ramskenorna med monteringsdetaljer ingår i dragkrokssatsen och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
3

Lokalisera hålen i kopplingen som don 't har en matchande hål i rambalk. Borra ett 1/4-tums pilot hål i framerails vid de punkterna med en borrmaskin och en 1/4-tums borr, sedan öppna upp hålen till 1/2 tum med 1/2-tums borr och borra.
4

Böj handtaget muttern ingår i dragkrokssatsen så det ser ut som bokstaven S, sedan fiska den genom det fyrkantiga hålet ovanför passagerar-side frame järnväg, manövrera muttern så det är ovanför hålet i kopplingen du borrade bara. Skruva fast dragkrok till detta handtag mutter med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Upprepa processen på förarsidan av skumt på den bakre delen.
5

Kör fisken tråd medföljer dragkrokssatsen genom hålet du borrade på den bakre förarsidan ram järnväg, och ut åtkomsthålet precis framför det borrade hålet. Fäst trådarna på en bult medföljer satsen till fishwire, dra sedan fishwire så gängorna på bulten sticker ut från insidan av ramen järnväg och exponeras på andra sidan av skumt. Lossa fisk tråd, och bifoga de plana plattor med satsen och en mutter på bulten med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
6

Lossa skruvarna dragkroken till ram, som du trädde in i hålen som nyttjas av ljuddämparen monteras i Steg 1, med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Montera ljuddämparen fästet med de ursprungliga bultarna genom skumt med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85947.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.