Hur man tar bort en rattlåset

The Club är en bil-stöldskydd anordning för att förhindra tjuvar från att köra bilen. Det är en stålstång som hakar runt insidan av ratten som förhindrar hjulet från att förvandlas. Det kan naturligtvis tas bort med nyckeln som följde med enheten, men om det nyckel försvinner eller skadas, är bilägaren strandsatta tills en låssmed anländer, och en professionell ta bort enheten kan vara dyrt. Lyckligtvis kan du ta bort enheten själv. Tänk dock på att dessa metoder på ett effektivt sätt kommer att förstöra enheten och du inte kommer att kunna använda den igen. Saker du behöver
HammerCan av freon med ventilskaftet ELLER platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner Review bort Lås med skruvmejsel
1

bort klubben med en platt skruvmejsel. Låset i klubben inte är alltför kraftig. Stick in en skruvmejsel i låset och köra vidare in i låset genom att banka på handtaget med en hammare. Detta skalar kugghjulen i låscylindern.
2

När växlarna skjuvas av, kan du vrida låset med en skruvmejsel.
3

När låset är öppet, förlänga stången och ta bort enheten. Detta brute-force metoden inte garanterat att det fungerar. Om du har ingen lycka med denna metod, prova Freon metoden.
Ta Lås med Freon
4

bort klubben med freon. Köp en burk med freon och bifoga ventilspindeln.
5

Spraya freon på spåret av klubbens låset. Detta kommer is över låset. Var ytterst noga med att inte röra vid freon, eftersom det är mycket skadligt om det kommer i kontakt med huden.
6

hjälp av en hammare, slog däck järn eller annat trubbigt föremål, den frusna delen av låset . Detta kommer att splittras i metall och du kan ta bort klubben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83024.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.