Hur man byter en bil konsol

Resor i bilen dessa dagar ofta varar mer än 5 minuter. För pendlare, med flytande förfriskningar till hands gör enheten tid lätt. Äldre bilar får inte ha en mugghållare i konsolen mellan sätena. Nyare bilar kan ha en konsol som har sett slitage. Här är hur man byter en bils konsoll och lägg förfriskningar samtidigt. Saker du behöver
Allen /insexnyckel (6-sidig form) katalog Torxnyckel (ser ut som en 6-uddig stjärna på slutet) katalog Philips skruvmejsel (kors på slutet) katalog Socket set och ratchet
skruvmejsel
spetstång
Drill
Visa fler instruktioner
1

Montera de nödvändiga verktygen i förväg så att du inte kommer att behöva gå jakt. Dessa kommer att variera beroende på fordon, och du kanske inte behöver alla de uppräknade verktygen.
2

Ta ut befintliga mugghållare, förvaringsfack, brickor mynt eller askkoppar för att leta efter dolda skruvar eller bultar. Du kan behöva en skruvmejsel för att bända ut dessa, om de inte lyft ut lätt.
3

Lossa skruvar som håller bilens konsolen på plats och lyft ut.

4

Ta boot runt växelspaken. Med en känga, kanske du kan använda en skruvmejsel för att lossa clips, eller du kanske måste skruva skruvar från undersidan av konsolen.
5

Ersätt den gamla konsolen med den nya konsolen, reverserande Steg 2 till 4. Om konsolen är konstruerad för just din märke och modell, bör skruvarna matchar de befintliga skruvhålen. Om inte, gå till steg 6.
6

Bestäm placering av skruvar eller bultar i golvet. Använd en borr för att skapa nya hål för konsoler.
7

Fäst stöveln runt växelspaken till den nya konsolen. Detta kan göras med clips eller skruvar, beroende på tillverkaren. Installera den nya konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82873.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.