Hur man installerar ett Momo växelspaksknopp

Byta ratten fabriken skift i en bil kan dramatiskt ändra utseendet och känslan i bilens interiör, trots att en så liten och relativt lätt modifiering. Momos växelspaksknoppar är tillverkade i Italien och är tillverkade av högsta kvalitet material, allt från topp-grain läder till flygplan kvalitet aluminium. Deras universella växelspaksknoppar passar alla manuella bilar med växel-spak axlar upp till 15 millimeter i diameter. Saker du behöver
Fitting adapter (ingår) katalog ställskruvarna (ingår) katalog insexnyckel
Skruvmejsel
File
Visa fler instruktioner
1

Ta bort vredet fabriken skift. De flesta växelspaksknoppar är säkrade med skruvar eller skruvar, så du kanske måste skruva fabriken skruvarna med en skruvmejsel eller insexnyckel. Andra rattarna är push-on typ knoppar och kan dras av utan att skruva loss någonting.
2 p Om nödvändigt, använd en fil för att bli av med alla utsprång på växel-spaken axel som kan förhindra nya Växelspakknapp glider på.
3

Skjut den nedre gängade ringen på växel-spaken axel.
4

in ordentligt-fästaxeln adaptern på högst upp i schaktet.
5

Sätt de medföljande ställskruvarna i sidohålen den nya växelspaksknoppen. Dra inte åt skruvarna förrän växelspaksknopp placeras på axeln. Använd de längre skruvarna om växel-spak axeldiameter är 8 till 10 millimeter och de kortare skruvarna om växel-spak axeldiameter är större än 10 millimeter.
6

Skjut nya växelspaksknopp på axeln. Trycka ordentligt nedåt på växelspaksknoppen, dra åt skruvarna jämnt till korrekt centrera ratten på axeln.
7

Skjut upp den nedre gängade ringen och hand-skruva fast den på undersidan av växelspaksknopp. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84734.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.