Hur Turbocharge en Cobalt

Cobalt var en kompakt bil som tillverkas av Chevrolet 2004 för 2005 års modell. Cobalts kom med en 2,2 liters motor som vissa ägare ville uppgradera genom att lägga till en turbo. En turbo fungerar genom att pumpa extra luft i motorn och ökar kraften. Det kan spara på bränsle ekonomin genom att låta Cobalt att använda en liten motor när turbon ger motorn ett lyft för extra snabbhet. Du kan lägga till en turbocharge till Cobalt inom två timmar. Saker du behöver
Turbokompressor kit
skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Köp en eftermarknad turbokompressor kit som gjorts speciellt för Cobalt. Kitet kommer innehålla nötter, brickor, ett grenrör, bultar, rör, tändstift, en packning, klämmor och beslag. Satsen erbjuder allt som behövs för att installera turbo korrekt.
2

Byt olja och oljefilter. Tändstift bör också ändras, om de inte har ändrats under det senaste året. Detta säkerställer att oljan rinner lättare med den nya turbon.
3

Smörj turboaggregatet. Fäst ledningen oljan rinna direkt till turboaggregatet. Montera turbokompressor med en ny packning. Placera grenröret nära turbon och inspektera systemet för korrekt luftflöde.
4

Montera turbo, sedan bifoga oljeinloppet direkt till turboaggregatet. Rada upp dräneringshålet. Säkerställa att dräneringshålet är inte mer än 20 grader från centrum. Anslut luftrör till turbon och dra åt alla klämmor och nötter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86806.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.