Hur man installerar ett nackstöd TV i en bil

Om din bil inte har med TV-apparater i de främre nackskydden för baksätet visning, kan du installera en sådan TV-apparater själv. Du kommer att behöva skära hål i nackstöden för att installera TV, vilket kan upphäva dig bilens garanti. Och detta kan vara bäst avgörs av en professionell i en elektronikaffär eller auto body shop. En komplett nackstöd TV bör komma med TV själv, ramen vilar på, en audio /video-konsolen och kablarna att koppla ihop allt. Saker du behöver
nackstöd TV kit Razor knifeMarkerContact cement
Visa fler instruktioner
1

Ta bort nackstödet ur bilbarnstolen. Ta bort klädseln från huvudstödet att avslöja under skumstoppning. Trace kanten av TV-ram på baksidan av skummet med en märkpenna.
2

Skär i skummet med en rakkniv kniv, gräva den till samma djup som TV-ram. Klippa skummet i bitar kan hjälpa. Placera ramen i hålet för att testa hur väl den passar. Ta bort ramen och nagga skummet tills ramen kan sitta säkert i skummet.
3

Ansök kontakt cement längs innerskålen av hålet och utanför ändarna på TV frame ( inte insidan av ramen, där TV passar). Placera ramen i hålet medan cementen är våt, vänta på cementen att ställa in och tryck ramen till fullo hålla den i hålet.
4

Lokalisera hålet i ramen där TV-kabeln kommer att gå igenom. Gör ett hål genom skummet hela vägen på nackstödet framsidan, med användning av en stor skruvmejsel, så att kabeln kommer att kunna gå igenom den.
5

Slip klädseln tillbaka på huvudstödet. Skär bort klädseln där det är över hålet. Du kan använda mer kontakt cement att limma klädsel kanterna till kanterna på ramen.
6

Placera TV-skärmen i sin ram. Se till att alla kontakter cement har torkat och härdat innan du gör detta. Skicka kabeln genom utgångshålet och genom nackstöd skummet, sedan lagra den nära den nedre kanten av klädseln så att den kan ansluta till A /V-kablar.
7

Anslut TV: n till dess ljud /video console. Denna box ansluter kringutrustning som hörlurar och en extern DVD-spelare. Detta fält kan lagras under framsätet och kabeln ansluts till TV kan köras under stolens klädsel.
8

Anslut strömkällan till konsolen. Detta kan vara en kontakt i bilens adepten, eller det kan anslutas direkt till bilbatteriet. Satsen bör ha alla instruktioner om hur man koppla anslutningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82991.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.