Hur man tar bort den tredje raden Seat

Många fordon, såsom lastbilar och stadsjeepar, har tredje sätesraden. De flesta människor inser inte att de kan ta bort den tredje sätesraden från fordonet och använda utrymmet för andra ändamål, såsom lagring eller vika ned den andra sätesraden snyggt. De flesta av dem tror att detta är en mycket svår uppgift att utföra. Här är några av de enkla stegen för att ta bort den tredje sätesraden som gör uppgiften ser lätt. Saker du behöver
Hylsnyckel
kofot
Visa fler instruktioner
1

ta bort alla skräp från baksidan av fordonet. Detta eftersom du behöver ett fritt utrymme för att ta bort sitsen med svårigheter. Vik nackstödet för tredje sätesraden. Detta görs genom att dra i bandet som är belägen under sitsen efter vilken huvudstödet skjuts nedåt. Dra i handtaget på baksidan av stolen samtidigt som du trycker den framåt till dess sittdyna.
2

Ta bort hållaren från sätet för att komma åt uttaget. Ta den räfflade höljet som är utsatt efter avlägsnande av bäraren. Detta gör att du kan komma till kombi spärren. Höljet avlägsnas genom att skjuta fingrarna under botten av höljet och dra den med en massa kraft
3

Leta bultarna som håller stolen stadigt på brädan. Sitsen är att hålla med sammanlagt åtta bultar och muttrar. Börja att ta bort den första bulten som håller stolen på plats med hjälp av hylsnyckel. Detta beror på att denna bult är den svåraste att vika. Ta bort de tre muttrarna som håller sätet nedåt och sedan bli av med fyra bult som håller domkraften på plats.
4

Ta bort sadeln ur fordonet efter att ta bort alla skruvar och muttrar som håller sätet på plats. Detta görs genom att lyfta den tredje sätesraden och skjuta den framåt för att låsa upp den från de två hakarna som håller stolen på golvet. Nu, dra ut sätet i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85617.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.