Auto Målning Tips för Flat Black

Flat black var en populär färg system för gamla hot rods. Färgen kommer tillbaka och blir populära för många andra typer av fordon som egna lastbilar, bilar, stadsjeepar och även import och exotiska bilar. Den platta svarta look kan uppnås på flera sätt, men vissa metoder är bättre än andra. Material

När du gör en matt svart lack du behöver specifika material. För säkerhets skull alltid använda ett andningsskydd vid slipning eller sprutning primer och färg. Slipa skapar tung, giftigt damm som kan komma in i ditt andningsorganen och orsaka extrem skada över tiden. Primer och färg är båda mycket giftiga och bör aldrig andades under en längre tid. Goggles, bör latexhandskar och skyddskläder också bäras.

Material som behövs för att måla mattsvart på din bil är sandpapper, en dubbelverkande slipmaskin, maskeringstejp, blockera slipmaskin, grundfärg, svart färg, klarlack och en flackare agent. Addera Förbereda för Paint

Varje färg jobb inleds med utarbetandet av bilens yta. Sand bilen ner med en dubbelverkande slipmaskin och 80 sandpapper. Rengör den och sedan använda maskeringstejp och papper för att täcka de delar av bilen som inte ska målas. Spraya två tunna lager svart grundfärg på bilen, så att varje skikt 30 minuter för att torka. Slipa grundfärgen lätt med 120 sandpapper och en lång slipkloss att hitta några bucklor eller märken. Reparera dessa områden och spraya primer på det området. Sand de reparerade områdena med 120 sandpapper igen.
Målning Flat Black

måla bilen svart, med tre eller fyra lätta färgskikt. De slag bör sprayas horisontellt och överlappar varandra. Börja längst upp på bilens tak, huva och bål och sedan flytta till sidan av bilen, som arbetar från framsidan till baksidan. Låt varje lager 30 minuter för att torka innan du applicerar en annan.

Innan spruta på klarlack måla, lägga en flackare medel till klarlack måla för att minska glans och glans och för att skapa den platta utseendet. Läs instruktionerna noga på den särskilda flackare medlet du använder för de korrekta beloppen. Använd samma märke av produkter när man målar en bil, inklusive primer, färg, klarlack och utplaning agent. Spray tre tunna lager av tillplattade klarlack färg, vilket gör 30 minuter för torkning mellan skikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83225.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.