Hur ansluter jag en Diablo Predator till en bärbar dator?

Diablo Predator, officiellt känd som Diablo Sport Predator, är en handhållen, flash-baserad tuning enhet för prestanda fordon. Den kan användas för att skräddarsy bilens CPU, vilket i sin tur kan öka hästkrafter och bränsleeffektivitet, och optimera de fördelar som uppnås från eftermarknaden modifieringar och högoktanigt bränsle. Diablo Predator kan även anslutas till en dator för att skapa och ladda egna låtar för ditt fordon, samt för att uppdatera själva enheten. Saker du behöver
Seriell kabel
AD /DC nätadapter
Seriell kabel till USB-adapter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Fysiskt ansluta Diablo Sport Predator till datorn via den seriella kabeln. Om du använder en seriell kabel till USB-adapter, anslut ena änden av den seriella kabeln till Diablo Sport Predator och den andra änden till USB-adaptern och anslut sedan den fria änden av USB-adaptern till en ledig USB-port på datorn.
2

Kör "Diablo Sport Downloader" programmet genom att klicka på programmets genväg. Som standard genvägen ligger i Start-menyn..
3

Anslut Diablo Sport Predator till ett vägguttag med AC /DC-adapter Observera att Diablo Sport Predator också kan dra ström från din bil med hjälp av en OBDII kontakt, men det kräver din bil och din dator för att ligga nära varandra. Bara vänta på att programvaran för att slutföra initieringen och erkänna Diablo Sport Predator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84544.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.