Vad är bil Bussningar ?

Bussningar är exempel på dessa små delar i en bil som gör en enorm skillnad i sitt beteende . Hittade alla under alla bilens fjädring , kan en bussning : s material och skick enkelt göra skillnaden mellan en foul - hantering pråm och en skarp - svarvning spår odjuret . På många sätt kan bussningar göra så mycket eller ännu mer av en skillnad till en bils karaktär och hantering förmåga än något annat i suspension . Syfte

Bussningar är cylinder - formade ärmar , isolatorer som passar mellan en suspension s och styrsystemet är genomgående bultar och hålen som innehåller dem . Bussningar huvuduppgift är att hålla mindre vibrationer och stötar från att gå igenom bilens fjädring och in i chassit . De flesta tillverkare använder gummi eller syntetiskt gummi bussningar .
Poly Bussningar

gummibussningar slits ut med tiden , vrida mjukt och squishy och låta bilens fjädring och styrning för att våndas och flytta på ett sätt som den inte borde . Polyuretan ersättare bussningar är mycket hårdare än gummi , mycket nästan lika mycket så solid metall . Poly bussningen kommer att betydligt öka fjädring och styrprecision , men kommer att göra det på bekostnad av åkkomforten och eventuellt hållbarhet off - road .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96662.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.