Hur man bygger bil högtalarlådorna

Bil högtalarlådor hindra talare från att rulla runt eller hänga med sina trådar. Högtalarlådor kommer också att skydda högtalarna från lossa sina trådar och skadar deras sound. För att göra din egen högtalare box, vara beredd att investera minst 5 timmar, även om det är en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
Drill och skruvar
Sander
trälim
MDF (Medium Density fiberskivor) Wood | Bordssåg
SPACKEL
Air kompressor eller pensel

Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur stor lådan kommer att behöva. Se till att högtalaren kommer att kunna passa i lådan och se till att lådan skulle kunna passa in i stammen eller dörren på bilen.
2

Skär rutan för högtalaren med en bord såg, med trä bitar kapas till mätningar i Steg 1. Ställ höjden på bladen till sågen genom att ha tips av bladet möts halvvägs upp till styrelsen. Klipp två bitar för de sidor som ska vara mindre eller lika stor som toppen och botten, beroende på storleken på högtalaren.
3

Mät högtalarens framsida. Diametern för cirkeln bör tillskäras till den främre ombord. Den bakre panelen kommer att behöva en liten fyrkantig klippa ut för att de trådar att gå igenom ryggen.
4

Testa passning av högtalaren och montera. Mock lådan och se till att det är det sätt du vill ha det. Borsta bort bitar av trä med hjälp av en kompressor eller pensel. Förborra skruvhålen. Du kommer att borra grov-gängade skruvar i hålen efter limning.
5

Lim trä tillsammans. Låt torka i en timme. Borra skruvarna i hålen, sedan åter limma på insidan för att fylla i sprickorna.
6

Sand och avsluta lådan. Sätt kitt över skruvhålen. Låt det torka i flera timmar. Sand lådan tills den är slät (sand i en rund rörelse).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82955.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.