Hur Spray Auto Primer

Med tanke på den höga kostnaden för kroppens arbete, fler och fler bilägare retuschera måla jobb på egen hand. Innan du kan måla din bil, måste du tillämpa auto primer. Spray bil primer finns i burkar, och är enkel att använda. Det finns två typer av spray primer tillgängliga: Finish spray och high-build spray. Finish spray är för bilar som har en redan slät yta. Hög bygga sprayen mer tätt rockar bilen yta, fylla i små chips och gropar, och så det tar längre tid att torka. När du har valt din primer och förberedda ytan, är du redo att spruta prime din bil. Saker du behöver
Masering
Spray primer torktumlare
Blow (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig måla masken och skaka kan med spray primer kraftigt så att dess innehåll blandas ordentligt.
2

Håll munstycket på sprayburken ca 8 inches bort från ytan av bilen och spraya i korta, kontrollerade skurar. Detta kommer att hjälpa till att hålla primer från sammanslagning, rinnande och droppande.
3

Låt första lagret torka helt. Detta bör bara ta en minut med avslut primer, men high-build primer behöver minst fem till tio minuter för att torka.
4

Applicera ett andra skikt, och låt det torka ordentligt. Om du planerar att använda ett tredje skikt, låt den andra torra i flera timmar, eller ens över en natt
5

Tillval:. Håll en fön 10 inches från ytan av den våta primern och hålla den rörelse hela tiden för att hjälpa primern torka lite snabbare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83497.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.