Installationsinstruktioner Westin Nerf Bars

Nerf Bars är rörliknande enheter, ofta tillverkade av rostfritt stål eller krom, som är monterade på sidorna av racerbilar, pickuper och stadsjeepar. Nerf Bars utvecklades ursprungligen för att förhindra tävlingsbilar från trasslar när de passerar varandra, men de har sedan hittat en mer praktisk, kommersiell tillämpning som ett sätt att göra det lättare att komma in och ut ur en bil samt att skydda fordonet från off -road terräng. Förberedelse
p Det är viktigt att se till att du har alla delar och verktyg som behövs för uppgiften innan du startar installationen. Du bör inspektera delar för eventuella skador innan du börjar. Dessutom tar sig tid att se till att du köper barer som ger dig det utseende (t.ex., svart, krom, etc.) och nivå av hållbarhet du vill ha (om att skydda fordonet från skenande kundvagnar för terrängkörning).

Installation

Westin Platina Nerf Bars är varumärkets top of the line-serien och är enklare än många andra typer av Nerf bars, eftersom de inte kräver borrning. När du först börjar installationen, måste du lossa bultarna Kamerahuslocket under dörrkarmen. Kontrollera att du har en torr, ren yta att arbeta på, eftersom du kommer att behöva ligga platt på rygg och delvis under bilen för att göra detta. Var inte rädd för att bryta bulten, du kommer att behöva lägga lite armbåge fett i det

När du har fäst monteringsbeslagen genom gummilager ramen, skruva tillbaka till fordonets ram, dra åt. främre och bakre delen av staplarna. Du kan göra allt detta för hand och behöver inga elverktyg. Dessa barer har också ett centrum fäste som ska fästas.

När du är klar montera stängerna, se till att de är ordentligt i linje och att bultarna är helt åtdragna.

Underhåll

Westin Nerf Bars besitter en hög kvalitet, exponerad yta och måste vårdas regelbundet med ett icke-slipande fordonsindustrin vax. Detta är det mest effektiva sättet för att säkerställa att de Nerf bars har en lång livslängd. Användningen av renare vaxer och andra vaxer som innehåller slipmedel rekommenderas inte, eftersom de kan repa finish och öppna Nerf bars till rost och korrosion. Westin Platinum Steg Barer och E-serien barer steg har livstids garanti, så även om gemensamma förebyggande åtgärder misslyckas med att hålla dem funktionsdugliga, kan de repareras eller bytas ut utan extra kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83339.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.