Hur tona bakrutan med två stora bitar Nyans

Innan toning någon vindruta, se till nyans du vill använda är lagligt i ditt tillstånd. Du kan ansöka nyans till en vindruta med endera av två metoder. Den första använder en värmepistol och gummiskrapa, den andra bara en gummiskrapa. Att använda två bitar av nyans på en vindruta, måste du tona görs till gummiskrapa, inte värmepistol, på. Försök inte stånga bitarna mot varandra, det är lättare att överlappa dem och sedan klippa. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Fönsterputs
luddfri trasa
Sprayflaska
Destillerat vatten
Tinting gummiskrapa
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Bänd upp gummiupphängning från insidan av den bakre vindrutan med en platt skruvmejsel. Arbeta långsamt tills du kan dra gummit i glaset, lägg den åt sidan.
2

Spray fönsterputs på insidan av vindrutan och rent med en luddfri trasa, vara säker på att du täcker varje tum av glaset. Låt stå i några minuter för att torka.
3

Fyll en sprayflaska med destillerat vatten och spraya ett tunt lager över glaset.
4

Kavla ut toning film och klippa det så att det är 12 inches längre än vindrutan.
5

Push på plats horisontellt på insidan av den bakre vindrutan, med botten av färgton uppradade 1/8 tum ovanför den mellersta raden av eluppvärmningen på glaset. Tryck nyansen på plats med händerna, fukten av vattnet du sprutade kommer att hjälpa den att stanna på plats
6

Gnid hårt på nyans med en toning gummiskrapa för att arbeta ut luftbubblor,. En toning skrapan kan klippas till rätt storlek för att arbeta effektivt på en vindruta. Arbeta från mitten till kanterna på vindrutan, först horisontellt och sedan vertikalt, slutligen mot hörnen. Fortsätt tills du har arbetat ut alla luftbubblor, med särskild uppmärksamhet på hörnen.
7

Klipp bort överflödigt nyans med ett rakblad.
8

Spray den nedre halvan av vindrutan om det behövs, och sedan klippa en annan längd nyans, vilket gör det 12 inches längre än vindrutan.
9

Tryck nyansen på plats med fingertopparna, rada upp topp plåten så den överlappar den andra bit av nyans med 1/2 tum.
10

gnugga på nyans med skrapan för att räkna ut alla luftbubblor, med början i mitten och gå ut mot . kanter och botten
11

Klipp bort överflödig nyans
12

Skär längs linjen längst ner i den övre delen av färgton,. detta kommer perfekt rada upp de två bitar utan mellanrum strax ovanför mitten nivån av defroster. Dra av den tunna överskottet remsa av nyans.
13

Skjut gummi vindrutan bakre surround på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87609.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.