Toyota Rav 4 Mottagare Hitch Installation

Installation av en dragkrok på en RAV4 tillåter ägaren att bogsera lätta föremål såsom en liten last bärare eller en liten fiskebåt. Installation av en hake är en enkel och okomplicerad fråga, eftersom den RAV4 är utrustad med svetsmuttrar på baksidan unibody för dragkrok installation. Förfarandet kommer att kräva bultning dragkroken till den bakre delen av RAV4, vilket kan åstadkommas hemma med grundläggande verktyg på mindre än en timme. Saker du behöver
hydraulisk domkraft (tillval) katalog Lång, tunn, platt skruvmejsel
Hylsnyckelsats och momentnyckel
Dragkrok
Visa fler instruktioner

1

Park din RAV4 på plan mark och krypa under baksidan av SUV. Lokalisera de två svetsmuttrar på varje sida av den bakre ramen järnväg, som du kommer att använda för att säkra din dragkrok. Använd en lång, smal skruvmejsel för att se till att det inte finns något skräp i svetsmuttrar.
2

Använd en hydraulisk domkraft (tillval) för att höja din dragkrok upp, matcha bulthålen på dragkroken till svetsmuttrar på din RAV4. Skjut de långa bultar som medföljer din dragkrok genom skumt och se till att placera en bricka mellan bulten och skumt. Skruva bultarna in i svetsmuttrar, med hjälp av lämplig storlek socket. Löst drag åt alla fyra skruvar, så kolla infästningen för att se skumt är centrerad.
3

Dra ner fastsättning hårdvaran till angivet vridmoment som finns i instruktionerna som medföljer din bogsera hitch, som i allmänhet kommer att vara runt £ 65-fot. Se till att göra det i en X-mönster för att undvika förladda ena sidan av skumt, att kontrollera att det skumt fortsätter att sitta tätt mot din RAV4: s rambalkar som du dra ner skumt.
4 < p> Kontrollera regelbundet skruvarna på skumt att se till att de inte har backat ur eller lossas över tiden på grund av vibrationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87147.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.