Hur man installerar 5,0 Mustang Spjällhus

Installera ett större hål spjällhuset på en 1986-1993 Ford Mustang 5,0 är en populär och enkel uppgradering. En större diameter spjällhus låter mer luft in i motorn snabbare, vilket ökar hästkrafter. Större fallspjällhusen finns tillgängliga från en mängd olika företag som Holley och BBK och kan installeras i ett par timmar med de rätta verktygen. Saker du behöver
Gasspjällshus
Gasspjällshusets packning
EGR spacer packning
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen. Leta spjällhuset, som är bultad till övre insugningsröret.
2

Lossa klamman som håller på luftinloppsröret liksom klämman som håller luftrenaren till spjällhuset. Ta bort röret luftintaget.
3

Koppla gasspjällssensorn och tomgångsregleringens solenoid från spjällhuset. Koppla från sensorn EGR position från EGR-ventilen.
4

Koppla loss EGR vakuum från EGR-ventilen. Det finns två slangklämmor på EGR spacer som håller på kylmedelsledningarna för spjällhuset. Lossa dessa och ta bort kylvätskeslangarna. Var försiktig med spillt kylvätska. Gör detta när bilen är kall.
5

Lossa gasreglaget kopplingen. Ta bort de fyra skruvarna som håller spjällhuset och EGR spacer på insugningsröret. Ta bort kroppen stock gasreglaget.
6

Ta beståndet tomgång solenoid från lager spjällhuset. Montera magnetventilen på nya spjällhuset. Spjällhuset bör komma med en ny packning. Om den inte gör det, skaffa en från en Biltema.
7

Dra spjällhuset muttrar till 12 till 18 foot-pounds med en momentnyckel.
8

Återanslut gasspjällssensorn, EGR-sensor och tomgång kontroll. Återanslut kylvätskeslangarna och inloppsrör på luftrenaren och spjällhuset. Återanslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83375.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.