Tint Verktyg

Med tanke på dess potentiella fördelar i form av estetik och komfort, erbjuder fönster toning några av de största bang-for-the buck avkastningen av någon fordonsindustrin uppgradering. Ganska billig och lätt att applicera med hjälp av grundläggande verktyg, kan Färgtoning inte bara förbättra din ca'rs utseende, kan det hjälpa till att hålla luften i bilen sval och solens skadliga UV-strålar utanför. Med lite tålamod och rätt verktyg, kan nästan vem som helst lära sig snabbt hur man tona sina bilrutor. Razors

Standard järnaffär universalknivar kommer inte att klippa det här, gå till din lokala livsmedelsbutik eller varuhus och skaffa sig några enkelsidiga rakblad. Rakblad är avgörande inte bara för att uppnå ett rent snitt på Färgtoning själv, men för rengöring av fönster innan nyans installationen.
Värmepistol eller slag torrare

Uppvärmning nyansen kommer att göra det mycket lättare att tillämpa än försöker att hålla det kallt. Värmen gör att nyansen betydligt mer formbara, vilket gör att den sträckas och anpassas till fönstrets yta. Tillämpa färgton kallt kan inte orsaka några problem direkt, men det kan visa sig som rynkor och bubblor senare. Nybörjare kanske vill hålla fast vid ett slag torrare, eftersom en värmepistol kan lätt smälta tunn plast eller få den att krympa.
Rengöringsprodukter

Dish tvättmedel, vatten, en spray applikator och ren, luddfri trasor är dina primära städredskap. Spraya ner fönstret med såpvatten, sedan försiktigt köra ett rakblad fram och tillbaka över den för att ta bort något som fastnat på ytan. Noggrant rengöra ytan med en trasa och tvål. Sedan hålla fönstret fuktigt med tvålvatten och samtidigt tillämpa nyans. Aldrig använda kommersiella glas rengöringsmedel för detta steg, många innehåller vaxer som täcker fönstret och inhibera vidhäftning Addera Plastic Wrap

inte är absolut nödvändigt, men det kommer att hålla allt. att tvålvatten bort av insidan av dina dörrpaneler och säten. Kom ihåg:. Varje bit av såpvatten som du spraya på fönstren kommer att komma ut när du gummiskrapa nyansen, och det måste gå någonstans
Tint Squeegee

Du kan improvisera valfritt antal olika gummiskrapa produkter för att hålla din nyans, men du skulle nog vara bäst bort med en avsedd för uppgiften. Någonstans som säljer fönster färgton bör genomföra dem.
Tre fjärdedels och lite tejp

En smidig skiljelinje är märket för en professionell nyans jobb, och mjuka linjer kommer från användning av klingskydd att trimma nyans när den har på dina fönster. Pro färgton butiker använder specialiserade verktyg utföra denna uppgift, men du kan göra din egen av några kvartal. Stack två kvartal ovanpå varandra, sedan lägga en tredjedel på topp men skjut den över så att det sticker ut ca 1/4-tums förbi de två nedersta. Håll kvartalen tillsammans med några eltejp.

När du trimmar din nyans, placera den utskjutande kvartalet ovanpå fönstrets kant och placera rakhyveln rätt upp mot botten kvartalet. Kör din improviserade bladstyrningen och blad runt toppen av fönstret och beundrar din perfekta 1/8-tums separation linje. Vänd kvartalen över att trimma in fönstren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96558.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.