Hur Wrap en 4-2-1 Header

Header wrap minskar motorrummet värme nivåer genom att fånga mer värme i grenröret eller header. Detta möjliggör för kallare drift, samtidigt maximera avgaserna prestanda genom att upprätthålla höga avgastemperaturer. Vira en 4-2-1 header med särskilt utformad wrap avgaser som rullar på som tejp över avgas huvudet. Även om det är lättare att göra med huvudet utanför fordonet, kan du installera header wrap direkt på en header redan installerad. Saker du behöver
hink kallt vatten
Header wrap kit med rostfria buntband
sprayflaska med kallt vatten
Visa fler instruktioner
1

Park bilen och öppna huven. Se till att motorn inte körts och är kallt. Blötlägg huvudet wrap i kallt vatten före installationen, för att underlätta monteringen. Använd en sprayflaska för att spruta ner 4-2-1 header.
2

Wrap huvudet, börjar där den möter motorn huvudets avgasportar i motorrummet. Gör en dubbel loop över början av huvudet och fäst den med en rostfri eller termisk-resistent slips medföljer wrap kit. Dra wrap extremt tight, du vill inte att det ska vara löst
3

Använd en 1/4-tums överlappning och fortsätter att linda de fyra header primärvalen.. Dra wrap tätt efter varje två till tre slingor på huvudet för att upprätthålla maximal täthet. Använd en slips för att säkra wrap vid kollektorn.
4

Använd en ny bit att linda den dubbla avsnitt bifogas fyra primärval efter flänsen. Använd en 1/4-tums överlappning och köra wrap till den slutliga samlaren. Använd en slips för att säkra wrap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87328.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.