Hur sänka en lastbil med Leaf Springs

Om du är en lastbil ägare och vill utseendet på en elegant, låg-to-the-marken cruiser utan att sprita ut en stor mängd kontanter, kanske du undrar om det finns do- det-själv-alternativ för att sänka din lastbil. Många lastbilar är utrustade med bladfjädring i bak. I huvudsak bladfjädrar är bitar av metall (eller blad) staplade ovanpå varandra och böjda för att tillhandahålla en kudde när de träffar gupp. Även denna suspension inställning kanske inte lämpar sig för prestanda så mycket som andra system, ger enkel tillgång till ett försökt-och-sant sänka teknik för din bil, om än bara den bakre halvan. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Jacks
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Jack truckens bakaxel upp från marken tills däcken inte längre vidrör. Ställ in pallbockar under ramen så att ramen och bakaxeln stöds separat.
2

Använd Hylsnyckelsats att lossa och ta bort bultarna som håller bladfjädrarna på ena sidan av lastbilen. Bladfjädrar är normalt monterade på toppen av den bakre axeln, men kan 3 till 4 inches lägre uppnås genom att vinkla fästen över så att de vilar på botten av axeln. Pressa fästet till den nedre sidan av axeln och dra åt bladfjädrarna tillbaka på plats.
3

Upprepa Steg 2 för den andra uppsättningen av bladfjädrar på motsatt sida av lastbil. Dra jack sticker ut från undersidan av ramen och sedan sakta sänka bilen av domkraften.
4

Ta trucken för en enhet för att se hur din sänkning jobb har påverkat dess hantering.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83068.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.