Hur jag programmerar en Saturn nyckelbricka?

Saturnus är bland den mångfald av fordon som tillverkas i hela världen som presenterar den populära nyckellösa tekniken system för inresa. Denna förmåga gör att ägarna bekvämligheten och säkerheten av att kontrollera sin bil starter, överfallslarm, dörrlås och bål inifrån deras hus eller så långt bort som ett par hundra meter på parkeringen eller på deras gata. Programmera din Saturn fjärrkontroll, även känd som en nyckelbricka, kan göras på bara några minuter, och kommer att ha systemet klart att användas direkt. Konfigurera programmeringssekvensen


Innan du anger programmeringen för din Saturn fordon, se till att du har din tändningsnyckeln, varje keyless fjärrkontrollen som du vill programmera och en bygel. Starta pre-programmeringen genom att ange din bil och stänga alla dörrar bakom dig. Sätt in nyckeln i tändningslåset och lämna nyckeln i läge "Off".

Leta bilens data port på under instrumentbrädan panelen på förarsidan. Lägg märke till de åtta dataterminaler på varje sida av porten och anslut bygel till 8 och 4 terminaler, som är åttonde och fjärde från vänster sida av porten på ovansidan. Det är nu dags att börja programmeringen.
Starta programmeringen


När du ansluter terminalerna med bygel, bilen kommer att cykla alla dörrlås ange början av programmeringen. Vid denna tid, tryck och håll både låset och knappar låsa på din Keyless fjärrkontroll. Du kan behöva hålla dessa knappar för så mycket som 30 sekunder tills fordonet åter svarar genom att cykla låsen. Släpp knapparna när lås cykeln och att fjärrkontrollen ska bli framgångsrikt programmerad Addera ditt Programmering ytterligare fjärrkontroller

Upprepa programmeringen -. Genom att hålla låset och låsa knapparna - på din nästa fjärrkontrollen. Gör detta inom en minut och vänta på låsen till cykeln igen för att indikera lyckad programmering. Upprepa igen med några extra fjärrkontroller, upp till fyra, och se till att göra det inom en minut och vänta låsen efter varje fjärrkontroll. När du är klar med varje fjärrkontroll, ta bort bygeln kablarna från data port, ta ur nyckeln ur tändningen och byt ut instrumentbrädan panel på Saturnus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84111.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.