Hur man installerar Sonar Strålkastare

Om du är missnöjd med kvaliteten och utseendet på din strålkastare, kan du ersätta dem med Sonar strålkastare. Sonar tillverkare gloria projektor strålkastare. Projekt strålkastarna har en ring runt glödlampan som fokuserar ljuset i en stråle. Mest fabriksmonterad strålkastare, å andra sidan, har interna reflektorer som betala ut ljuset. Även om den exakta installationen varierar beroende på märke och modell på fordonet, Sonar strålkastare ansluter direkt i strålkastaren kabelnätet utfodra din nuvarande strålkastare. Denna inställning gör för en enkel och okomplicerad installation. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

stänger av bilen. Prop öppna huven.
2

Koppla de två selar strålkastare ledningar från baksidan av din nuvarande strålkastare församlingar genom att trycka på sido-flikarna på selen.
3 < p> Använd hylsnyckel för att ta bort eventuella synliga skruvar på kroppen av strålkastare montering. Lyft upp på pannlampan. Om det ger, men inte kommer ut helt, bända ut det med din skruvmejsel och fortsätt till steg 5. Om det inte ur fläcken, fortsätt till nästa steg.
4

bort i denna ordning grillen, turn-signal montering och stötfångaren. Leta efter och ta bort eventuella dolda skruvar som fortsätter att säkra din nuvarande strålkastare till strålkastare fäste som du tar bort varje efterföljande delen. Även om den exakta processen för att ta bort dessa delar varierar beroende på märke och modell av fordon, i allmänhet, är gallret fast av bultarna på toppen av det, har blinkers enheten en skruvsäkringssystem det från toppen, och stötfångaren har push- stift fästelement under det liksom bultar som fäster den till fästet från de främre hjulhusen.
5

Ställ den nya monteringen Sonar strålkastare på strålkastaren fäste. Säkra det med bultarna avlägsnats tidigare. Anslut de två kablagen till baksidan av strålkastare församling.
6

Upprepa de föregående stegen för pannlampan på andra sidan av den främre delen av bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85071.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.