Hur man installerar en backkamera i bilen

Backspeglar kameror är särskilt användbart i trånga parkeringsplatser, mörka områden eller på platser där barnen kan springa omkring. Du kan installera så många av dessa kameror som du vill, men en eller två brukar räcka. Saker du behöver
Skruvmejsel
Backkamera
Wire Drill
kontaktdon
skiftnycklar (olika storlekar) katalog Avbitartång och strippa
Visa fler instruktioner

1

Koppla loss batterikablarna från batteriet. Kontrollera bilens reparationshandbok för att ta reda på vilken storlek skiftnyckel att använda. Lämna bortkopplade kablar ett säkert avstånd från batteripolerna.
2

Bestäm var du vill installera backkamera. De flesta människor sätter dem i plast stötfångaren så att de inte behöver borra i bilens plåt.
3

Borra ett hål för kameran. Kontrollera installationsinstruktionerna för att se vilken storlek borr att använda. Gör inte hålet för stort eller att kameran kommer att falla ut.
4

Placera kameran i hålet med gummigenomföringen medföljer kameran. Kontrollera att kameran och genomföringen är tät.
5

Fäst kamerans strömkabeln till backup-ljuseffekten tråd på din bil. Du måste skarva samman trådarna. Använd avbitare för att klippa kablarna, lämnar tillräckligt överskott tråd för att återansluta. Skala ändarna av tråden för att exponera en metalltråd med tråd strippor. Skarva samman trådarna med hjälp av en två-till-en-anslutning. Detta kommer att ge den bakåtriktade kameran när du sätter i backväxeln.
6

Route kamerans utdata tråd till backspegel övervaka och anslut kabeln till bildskärmens inmatning. För installation av monitorn, se monitorns monteringsanvisning.
7

Anslut batteriet, starta bilen och lägg i backväxeln. Den backspegel monitor bör sätta på och ger dig en bild av vad som finns bakom dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82860.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.