Tokico D Specifikationer

Tokico har byggt och sålt stötdämpare, bromsdelar och andra hydraulik för mer än 50 år. Företaget utvecklade sin dubbla rör lågtryck absorber gas chock på 1970-talet, och det har sedan dess antagits över hela världen. Den 1982 Lincoln Continental var den första USA-byggda fordon att använda detta system, byggt av Tokico. Den D-Spec justerbara stötdämpare systemet är en ättling av denna banbrytande teknik. Allmänna specifikationer

TOKICO D-Spec justerbara stötdämpare är multi-användning, med en sofistikerad kolv och ventil konstruktion, enligt företaget. Den använder en unik variabel bländare bypass, styrd av en justerbar glidventil.

Tokico D-Spec, vilket står för "dämpning specifik," gör justeringar som förändring rebound och dämpning komprimering samtidigt. Den D-Spec är steglöst mellan högsta hårda och mjuka inställningar.

TOKICO D-Spec chocker säljs i set om fyra, med en manual beskriver justerskruven processen och fjädring tips tuning. D-Spec fjädring kit innehåller fyra D-Spec chocker och stöttor, och fyra fjädrar för idrott sänkning. Nya satser var fortfarande i utveckling av november 2010.
Funktion

Tokico D-Spec är en extra bred, sortiment-justerbart dämpningssystem, enligt Tokico . Tack vare sin inställningsområde, kan den användas på gatan, i auto-cross, dragracing eller i roadracing. De nuvarande D-Spec applikationer delarna omfatta 95-04 Cavalier DSP-1, den 94-04 Mustang DSP-4, den 01-02 Civic DSP-6, den 02 Civic SI DSP-5, 02-04 Infiniti G35 DSP- 7, och 03-04 Infiniti Coupe DSP-7.
Products

Tokico tillverkar flera uppsättningar av stötdämpare, fjädringssystem och kit inklusive D- SPEC, HP, Illumina och RAK-serien, och Trekmaster serien.

HP-serien är det populärt val med prestanda entusiaster söker god övergripande hantering och åkkomfort, enligt Tokico. Serien minimerar lågvarviga dämpningskraft och ökar dämpning på medelhög och hög kolv hastigheter för att förbättra efterlevnaden, väggrepp och hantering.

Illumina serie chocker är fem-läge justerbar, avsedd för tuning gata upphängningar för en olika drev miljöer.

Tokico erbjuder en begränsad livstidsgaranti på alla prestanda chocker köpte för gatbruk. Produkter köps för konkurrens, dock inte täcks av garantin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95858.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.