1995 Ford Aspire Stereo Wiring

Kia och Ford gått samman från 1994 till 1997 för att producera den kompakta Ford Aspire. Ford och Kia inte tillverka 1995 strävar efter att bli världens mest spännande bil, eftersom det vevas ut bara 63 hästkrafter och 74 foot-pounds av vridmoment från dess 1,3-liters motor. Det var dock en bränslesnål bil, som fick upp till 36 mpg i staden och 42 mpg på landsväg. Du kan göra Aspire interiör mer spännande med tillägg av en välljudande stereoanläggning. Veta Aspire s ledningar för stereo hjälper du byter radion på rätt sätt. Strömförsörjning

Radion behöver juice för att köra på, men det är inte en enkel 12-volts hook-up och du är klar. Den 1995 Aspire har två 12-volts strömkablarna. Den ständiga 12-volts källa, vilket är vad behåller klockan och förinställningar när tändningen är avstängd, har en blå kabel med en röd rand. Den bytte 12-volts strömkälla, vilket sätter på radion när du slår på tändningen till "Acc" eller "Run", har en blå kabel med en gul rand.
Jordning av Radio

flesta moderna radioapparater har en fristående grund, till skillnad från äldre stereoapparater som jord genom högtalarna. Den 1995 Aspire s stereon har en fristående grund. Jordledningen för Aspire är svart med en vit rand.
Belysning

Vissa radioapparater har en ljus tråd för att stänga radions lamporna på och av, samt en dimmer tråd för att öka och minska radions ljusstyrka med innerbelysningen. Den 1995 Aspire dock inte har en dimmer system för radio - bara en belysning tråd. Denna tråd är röd med en svart rand.
Front Högtalarkablarna

1995 Aspire har två fronthögtalare, en 5-1/4-inch högtalare i varje dörr panelen. Den vänstra främre högtalaren positiva tråd är brun med en svart rand, och dess negativa kabeln är grön med en röd rand. Den högra främre högtalarens positiva tråd är grön med en orange rand, och dess negativa kabeln är blå med en orange rand.
Bakre högtalare Wiring

De bakre högtalarna i från 1995 Aspire är 5-1/4 inches, och Ford placerade dem i sidohyllor. Den högra bakre högtalare positiva tråd är blått, och dess negativa kabeln är gul. Den högra bakre högtalare positiva tråd är rosa med en blå rand, och dess negativa kabeln är brun med en röd rand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87486.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.