Konvertera Glödlampor till LED

Konvertera glödlampor till LED-lampor har blivit lättare de senaste åren . Medan tidigare konverteringssatser ibland krävs komplicerade kablage och elektriska arbeten , har tillverkarna utformat lampor som enkelt kan dök rätt in i samma uttag som gjorts för den gamla glödlampan . Detta gäller för hushåll lökar samt fordons strålkastare och bromsljus . Även om du kommer att betala ett högre pris för LED-lampor , de använder mindre energi under en längre livslängd . Saker du behöver
Plug - and-play LED ersättare lampor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad LED- lampor är kompatibla med din bil . Bildelar återförsäljare har häften i belysningen gången som gör att du kan jämföra märke och modell av din bil till LED-produkter som de har till salu. Välj lampor som är kända som plug - and- play .
2

Öppna strålkastare eller bromsljus fack i bilen för att komma åt den gamla , vanliga lampa. Lossa ledningarna församling från den ljusa avdelningen och poppa av gamla glödlampan . På vissa modeller måste du trycka in glödlampan i sockeln och vrid ut den .
3

in den nya LED-enheten . Detta är låst på plats i omvänd ordning som den gamla glödlampan avlägsnades . Säkra den ljusa avdelningen på plats igen . Testa alltid ljusen innan du tar ditt fordon på vägen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85601.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.