Hur man installerar en Magnum Force Stage 2 CX AFE Cold Air Intake

En föreställning intag, såsom Magnum Force Stage 2 CX AFE-systemet, drar in kall luft från en plats så långt bort från motorn som möjligt. Den kanaler då luft genom ett stort filter och ned en låg resistans röret i spjällhuset. Som ett resultat, är hästkrafter, vridmoment och gas körsträcka ökade på de flesta bilar. Eftersom varje intag är skräddarsydd för just din bil, se till att du köper en som utformats enbart för ditt märke och modell. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plaströret luftintag som förbinder spjällhuset ovanpå insugningsröret till luft rutan monterad på stänkskärmen. Skruva vardera av slangklämmorna på vardera änden av röret med en platt skruvmejsel och ta bort röret. Koppla loss alla slangar eller ledningar som är kopplade till intaget systemet.
2

Ta bort locket på toppen av luft-rutan och dra ut filtret. Unbolt den från stänkskärmen med en hylsnyckel och ställ lådan åt sidan. Montera AFE intag är anpassad luft rutan på samma plats som den tidigare och sätt tillbaka bultarna.
3

Anslut änden av plaströret sträcker sig från AFE intag luft-rutan på gaspådrag kropp. Dra åt slangklämman. Anslut alla slangar eller anslutningar tråd som togs bort från den gamla intaget till lämpliga hål i AFE intag. Beroende på fordonets typ, kommer det typiskt att vara en plats för massa luftflöde sensor och ett vakuum linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86105.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.