Hur Wire en A /B Batteri Solenoid

Vissa eftermarknaden tillbehör kan placera en stor påfrestning på fordonets elsystem. Off-roader add ytterligare off road belysning till sina fordon, medan bilradio entusiaster lägger kraftfulla förstärkare för att få mer ljud från sin bilens ljudanläggning. Dessa förändringar kan snabbt tömma batteriet --- orsakar det att dö på några minuter om de används med motorn igång. Det är därför många människor lägger ett andra batteri och solenoid till deras system för reservkraft. Saker du behöver
två 12-volts batterier
En 12-volts dubbla batterier solenoid
Två svarta batteri jordkablar
Två röda batteri positiva kablar
En 12-volts brytare
16-gauge elektriska tråd
Borra
Skruvar
Skruvmejsel
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två stora terminalerna på solenoiden. Dessa ansluter till de två positve klämmorna hos de två batterierna. Anslut en terminal till den positiva terminalen hos den första batteriet och anslut den andra terminalen till den positiva polen av det andra batteriet.
2

Lokalisera de två små terminalerna hos solenoiden. Anslut en terminal till jordledningen för den första batteri eller bilens metallram. Anslut den andra terminalen till en av de två terminalerna på en omkopplare monterad i kupén.
3

Anslut den andra omkopplaren terminalen till antingen den positiva terminalen hos den första batteri eller en positiv anslutning inuti säkringslådan. När omkopplaren är påslagen, är solenoiden aktiveras som förbinder de två batterierna tillsammans i en parallell konfiguration. Detta gör det möjligt för andra batteri för att ge ström till bilens elsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95917.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.