Installationsinstruktioner för en BMW M5 Emblem

BMW är kända för sin höga klass tyska hantering och elegant utseende. Standarden BMW emblemet kommer inbäddade i bilen huven, men du kan byta ut den för en BMW M5 emblem. BMW M5 är den dyraste och snabbaste bilen i 5-serien BMW lineupen. Du kan installera BMW M5 emblemet själv utan att gå till en professionell mekaniker, vilket kommer att spara både tid och pengar. Saker du behöver
glansigt papper
platt skruvmejsel
Tänger Sida 2 BMW gummigenomföringarna
Visa fler instruktioner
1

Skjut glansigt papper ½ tum under emblemet på motorhuven på bilen. Kortet lager kan vara av vilken storlek och typ, så att du kan använda en annons eller något liknande.
2

Rest spetsen på skruvmejseln på glansigt papper. Beståndet kommer att hålla skruvmejseln från skrapa lacken på din bil.
3

Flytta skruvmejsel längs kortet lager tills det blir inklämd mellan emblemet och lager.

4

Tryck handtaget på skruvmejseln nedåt för att fungera som en hävstång och kräng av nuvarande emblemet. Du kan nu ta bort papper.
5

Kontrollera gummigenomföringarna att se till att de inte riva när du tagit bort emblemet. Om de rippade, helt enkelt dra ut dem med en tång och infoga nya. Du behöver inte lim eller något annat för att hålla dem på plats.
6

Ta den nya M5 emblemet och tryck ner den direkt på den plats där den ursprungliga emblemet var. Var noga med att trycka med båda händerna för att se till att emblemet är säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95982.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.