Hur Ljudisolerat en Chrysler PT Cruiser

PT Cruiser är en populär vagn säljs av Chrysler Corp skillnad från många andra fordon, är Cruisers golvet platt, vilket gör det lätt att minska vägbuller med ljuddämpande material. Golvet designen ledde faktiskt Naturvårdsverket att klassificera det som en van snarare än en bil. Saker du behöver
Tänger
Hylsnyckelsats
Dynamat (eller motsvarande ljud dämpare) katalog beklädnaden Tool Review byta fönster tätningar (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Börja med att installera Dynamat eller likvärdigt material mellan PT Cruiser s matta och brädan. Ta bort växelspaksknopp och de mittersta skruvarna konsolen för att ta bort konsolen. Ta bort de fyra skruvarna montera varje sittplats på golvet och ta bort sätena.
2

Dra undan mattan för sido paneler och rulla den bakåt. Applicera ett lager av Dynamat tvärs golvet, sedan ersätta mattan. Dra tillbaka den bakre mattan för att utföra samma uppgift. Addera 3

Rullade varje fönster och dra varje gummitätningen från fönsterkarmen bostäder. Installera det nya fönstret sälar. Sälarna är själv fästa och kräver inga verktyg. Som fordon ålder, kan fönstret tätningar torkar-rot, så överdriven vindbrus i fordonet.
4

Ta bort den bakre last mattan och liner. Fäst Dynamat till golvet och satte fodret och mattan på plats igen. Detta kommer att minska mängden av avgasljudet i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83263.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.