Hur man installerar ett Frame Hitch på en 2004 Ford Sport Trac

Den mångsidiga Ford Explorer Sport Trac - vilket är hälften sport /utility vehicle och hälften pickup - kan göras till en ännu mer användbar fordon med installationen av en Rammonterat dragkrok. En hitch mottagare monterad på fordonets ram kan användas med en tyngd-distribution system som sätter trailern tunga vikten jämnt över alla fyra hörnen av din Sport Trac, vilket leder till en stabilare och säkrare släp-bogsering erfarenhet. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
Helper Review Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

kilar Placera hjulet under däcken att förhindra fordonets rörelse. Skjut under bakdelen av trucken och lokalisera fabriken borrade hål i botten och vertikala kanten av den bakre änden av varje ram järnväg.
2

Sätt ett vagnsbulten i hålet av en metall spacer eller bult blocket - beroende på vilket medföljde skumt installation hårdvara. För in bulten genom den bakre-mest horisontellt hål i en av de bakre rambalkar så att distansorganet eller blocket vilar på den inre kanten av ramen järnväg och den gängade änden av bulten utskjutande undersidan av ramen. Upprepa för att installera en bult på motsatt ramlisten.
3

Höj skumt på plats på undersidan av trucken så att mottagaren röret mot färdriktningen och de två bultarna installerat tidigare är sticker ut genom undersidan av de horisontella monteringshålen på varje sida av hitch monteringsflänsar. Har en hjälpare håller skumt i detta läge tillfälligt.
4

Placera en låsbricka och en mutter under varje skruv på undersidan av skumt. Dra åt bultarna med fingrarna. Har hjälparen släpper skumt.
5

Place ytterligare två vagnsbultar genom distanser eller block bult. Sätt en av bultarna genom skåran på den vertikala kanten av ramen strax framom stötfångarfästet bultarna och genom det vertikala monteringshål på skumt. Placera en annan spacer eller bult blocket, en låsbricka och en mutter över den gängade änden av bulten. Dra åt muttern med fingrarna. Upprepa för att installera en bult på motsatt ramlisten
6

Skjut skumt -. De slitsade hålen i rambalkar kommer att tillåta viss rörelse - så att mottagaren röret är nivån. Dra åt alla hitch bultar med en socket och momentnyckel till de parametrar som förtecknas i skumt installation sheet - vanligtvis mellan 75 och 110 foot-pounds. Ta bort stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89674.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.