Lägga Racing Dekaler till ett lager Mini Cooper

Många förare tycker att applicera racing dekaler till bilarnas exteriörer är ett effektivt sätt att förbättra den övergripande utseendet på bilen samt hjälpa till att skilja dem från andra bilar på vägen . Mini Cooper, ett mycket populärt val för de som söker bilar som de kan skräddarsy, är en bil som ofta ses med racing dekaler. Tillämpa racing dekaler tar bara några minuter, men det bör ske på en dag när temperaturen inte är för varmt eller för kallt. Saker du behöver
Plast kant (en kredit bil kommer att göra) katalog Sprayflaska
Vatten
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var på din Mini Cooper du vill att racing dekalen sitta. Dekaler ofta är utformade för att gå på en viss del av vår bil, så rådgöra med tillverkaren förpackningen för att se var din dekal ska gå.
2

Använd en bit maskeringstejp för att fästa den övre delen av racing dekal på din bil. Se till att du fäster den med etiketten vänd mot bilen men ta inte bort den uppbackning och exponera klistret ännu.
3

Lyft upp dekalen och spraya en lätt dimma av vatten på område av bilen som dekalen ska täcka.
4

långsamt dra av baksidan på dekalen för att exponera klistret. Sedan använda din hårdplast kanten, gummiskrapa dekalen ordentligt på bilen.
5

skrapa ut eventuella luftbubblor genom att starta i mitten av dekalen med din plast kanten sedan arbeta dig utåt tills hela dekal sitter tätt på bilens yta. Låt dekalen fem till 10 minuter för att torka.
6

Ta bort maskeringstejpen och dra av filmen att avslöja dekalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88048.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.