FJ OEM Roof Rack Installation i

En FJ OEM takräcket är utformade för att underlätta installationen genom att matcha dess fästpunkter till hårdvara placeras på fordonet under monteringen. Detta gör att du kan avstå från en resa till en återförsäljare eller annan fordonsindustri säregenhetdetaljisten, sparar du pengar på arbetsintensivt att installera tillbehöret på din Toyota FJ. Med den perfekta matchningen mellan tillbehöret och fordonet behöver du inga speciella verktyg eller kunskaper till racket av taket på din Toyota FJ. Saker du behöver
Trappstege
Flat
skruvmejsel 10 mm hylsa
Ratchet
T40 Torx adapter tip
skruvdragaren
Visa fler instruktioner

1

Park Toyota FJ på ett plant underlag. Ställ en trappstege bredvid förarsidan bakhjulet
2

Lokalisera takplåtar järnväg Cover -. Markerad med två pilar - på plastskena beskyddare närmast dig. Tryck nedåt och i riktning pilarna för att ta bort kåpan. Skjut slutet av en platt skruvmejsel under locket om du inte kan ta bort det lätt från skenan beskyddare. Upprepa processen för att ta bort de sex täckplåtar från både järnvägs beskyddare.
3

Vrid 10 mm skruvar moturs med en hylsa fäst en 3/8-tums spärrskaft och ta bort dem. Ställ in skruvarna åt sidan.
4

Ta bort skyddsfilmen från de ingående mastix brickor. Skjut en bricka på undersidan av varje takräcket fäststödet med synligt klister mot takräcket fäste. Ställ takräcket på taket av fordonet med varje fäste i linje med en öppning kvar när du tagit bort täckplattorna.
5

Hand gänga som inkluderats M8 skruv i varje hål på fästplattorna. Sätt i en T40 Torx adapter spets i en skruv pistol. Dra åt varje skruv med skruvdragaren. Se till att alla M8 skruvar är åtdragna innan du kör FJ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89441.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.