Hur man bogsera med en Scion

Scions är ett varumärke av små bilar tillverkade av Toyota. Medan många Toyotas har bogsera betyg anges i specifikationerna, Scion modeller inte. Om du bestämmer dig för att dra en släpvagn med din Scion, bör du forskning lämplig storlek och vikt på släp noggrant. Dra en full-size släpvagn är inte ett alternativ. Men de flesta småbilar, inklusive de fyrcylindriga Scions, kan dra en liten släpvagn om ordentligt utrustade. Saker du behöver
Dragkrok
Ljus kit
Transmission cooler
Tiny trailer
Visa fler instruktioner
Förbereda ditt fordon
1

Kontrollera garantin. Bogsering med din Scion kan upphäva garantin. Om du inte kan hitta informationen i dina papper, kontakta återförsäljaren eller företaget som tillhandahålls garantin.
2

Gå till din lokala RV butik eller hyra center och diskutera bogsering med en tekniker. En kvalificerad, erfaren tekniker bör ha förslag och allmänna specifikationer för bogsering med de flesta fordon. Skriv ner dragkapacitet och teknikern rekommenderade ändringar av din bil, däribland kostnaderna.
3

Forskning trailers. Det finns många lätta släp tillgängliga, både nya och begagnade. Mycket små fordon, som Scions, inte bör användas för att dra de flesta vagnar. Det finns dock lätta och aerodynamiska släpvagnar som är avsedda för användning med motorcyklar och små bilar. Dessutom finns det planer finns på nätet för hem-bygga en liten trailer.
4

köpa och installera en dragkrok, ljus kit och överföring svalare. Generellt är hitch mottagaren en klass 1 eller klass 2-mottagare, som är avsedda för lätta släpvagnar. Stötfångare på bilar är inte gjorda för bogsering, så undvik stötfångare missöden. Insistera på ett skumt som är fäst vid ramen av ditt fordon. Addera Bogsering med din Scion
5

fästa släpets till dragkrok. Lyft upp vagnen och ställ in kopplaren på bollen. Se till att den sitter helt ner på bollen. Trailers har antingen skruvtyp låsmekanismer eller anslutningar som drar tillbaka och sedan glida framåt och nedåt, låser på bollen. Dra eller låsa kontakten till bollen.
6

Fäst säkerhetskedjorna till din Scion. Säkerhetskedjorna bör korsa under dragkroken och fäst konsolerna på varje sida av skumt, under bilen. Justera så de är lösa, men inte dra på marken.
7

Anslut lamporna i. Med en hjälpare, testa varje funktion av lamporna, och se till att blinkers, bromsljus och bakljus alla fungera korrekt.
8

övningskörning, parkering och backa upp med släpet. Justera dina speglar så att du kan se de köer på båda sidor av bilen och släpet. Var försiktig. Tillåt extra utrymme för att bromsa och stoppa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88459.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.