PIAA ljusinstallation

PIAA har etablerat sig som ett tillverkande företag som rutinmässigt producerar högkvalitativa eftermarknaden belysningslösningar för fordon. Installera din nya uppsättning PIAA lampor på din bil, kan lastbil eller skåpbil göras med tillgång till några enkla verktyg. Dessa lampor kommer att lysa upp vägen framför dig,. Saker du behöver
PIAA lampor
17mm skiftnyckel
Avbitare
Eltejp
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Välj en fast monteringsyta för dig att fästa din PIAA lampor. Detta bör vara en fast metallyta, med ett hål för varje ljus som du trycker den gängade metallstav fäst ljuset fästet igenom. Placera och skruva fast en bricka och mutter.
2

Koppla bort den negativa polen på batteriet.
3

Montera den medföljande reläet nära bilens batteri . Detta kommer att vara en liten svart plast kub med trådar som kommer ut av det. Reläer används för att möjliggöra en låg strömförande brytaren för att köra den höga flödet av ström till lamporna.
4

Anslut den exponerade vita kabeln till den positiva polen på fordonets batteri och de två svarta ledare till den negativa med den medföljande hårdvaran.
5

Leta gruppcentralen under huven på bilen, och hitta en säkring som får ström endast när fordonet körs. Dessa inkluderar oftast vindrutetorkare, varselljus, elektriska fönsterhissar etc. Anslut den vita ledningen med röda prickar längs dess längd till denna säkring med en medföljande vampyr kran att skarva denna tråd med vajer kopplad till den valda säkringen. Detta gör att du kan slå på belysningen endast när bilen är igång, hindrar dig från att oavsiktligt tömmer batteriet genom att glömma att stänga av belysningen.
6

Montera belysningsstyrning vippströmbrytare inne i bilen på ett bekvämt läge. Använd det medföljande kardborrebandet om du gillar att underlätta installationen. Mata kabelnätet sticker ut från omkopplaren genom brandväggen på din bil i motorrummet, och ansluta den med matchande plastsockeln sticker ut från reläet.
7

Anslut den negativa polen på batteriet, se alla kablar från lamporna har säkrats till fast ytor inne i motorrummet med de medföljande buntband. Inga sladdar bör vara nära motorns heta ytor, eller några rörliga delar. Slå på bilen för att testa och justera strålen höjden av dina nya tänder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89675.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.