Undercover Truck sängöverkast Installation

Undercover varumärke flaket tonneau omfattar är tillverkade för en mängd olika plocka upp lastbilar, bland annat Chevrolet, Ford, Dodge, General Motors, Toyota och Nissan-modeller. Undercover lastbil säng täcka Installationsprocedurerna är ganska enkel, men kräver ett visst mått av fysisk styrka och verktygsanvändning erfarenhet. Du bör kontrollera installationsproceduren för din exakta specifik märke och modell av bil och Undercover insynsskydd modell (se Resurser) innan du försöker att installera ett skydd, eftersom det kan finnas små variationer i installations förfaranden för specifika lastbil paket. Saker du behöver
3/8 eller hylsa
1/2 nyckel eller hylsa
Visa fler instruktioner
1

Rengör flaket ordentligt, ta bort alla smuts och skräp. Undercover också rekommenderar att man installerar en baklucka beskyddare och sprutning flaket ner med en produkt som är utformad för att skydda lacken vid flisning på grund av friktionen sker mellan locket och flaket.
2

Placera bakre fästena nära toppen av flaket flera inches blyg av bakluckan. Fästet ska passa in i läppen av sängen så att åtminstone en bakre hålet och en främre hålet på fästet inte blockeras av metallen i flaket.
3

Postion en av den medföljande bultarna genom hålet i konsolen och fäst den med hjälp av brickor. Ståndpunkt som föreskrivs klämman på till baksidan av fästet bakom läppen av lastbilens flak. Trä bulten i klämman och dra åt den försiktigt medan du håller fästet ordentligt mot sänggrind av lastbilen. Böj inte konsolen eller tillåta klämman att vrida. Upprepa processen på andra sidan av flaket så att båda bakre fästena har installerats.
4

Placera den främre konsolen mot läppen på lastbilens flak, 17 inches från framsidan av sängen där det möter hytten. Thread tillgänglig C klämmor genom hålen i konsolen, kommer varje främre fäste kräver två klämmor. Använd 1/2 tums uttag för säkra klämmor utan helt dra ner dem. Montera den andra främre fästet på motsatt sida av flaket.
5

Place täcker inom parentes, och se till att den passar in tätt och säkert. Cover ska inte behöva tvingas på plats. Gör eventuella justeringar i fästet placering som behövs för att säkerställa Överdraget passar in smidigt. Ta bort locket och dra åt klämmorna ordentligt på konsoler.
6

Leta bar gångjärn på undersidan av locket. Ordna täcka så att bar gångjärn kan uppradade med främre fästena. Bifoga bar gångjärn på alla skruvarna i de främre fästena. Bar gångjärn ska glida på plats på monteringsstiften om locket är rätt placerad. När bar gångjärn är säkrade, bör du kunna glida locket foward och det låser på plats i flaket. Dra åt vreden bar gångjärn och returresa. Din Undercover insynsskyddet är helt installerad på den här punkten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89361.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.