Homemade Wood Tonneau Cover

Tonneau täcker lägga mångsidighet och utseende till någon pickup design. Oavsett fast eller tyg, skyddar en vattentät insynsskydd objekt från väder och kan vända en pickup säng till den största stammen tänkbara. Ett mångsidigt och användbart material för att göra din egen insynsskyddet är en kvalitet trä laminat. Ringa och installera trä insynsskydd tar lite tid men är inte ett överväldigande svårt projekt. Verktyg och material

för omslaget du behöver ark kvalitet björk, gran eller ek halv-tums plywood finns på alla hem-förbättring och timmer-utbudet butiker. Detta material är kraftigare, mer väderbeständig och snyggare än lös-grain vanlig furu plywood.

Du kommer också att behöva flera längder av 2x2 fyrkantiga skenor, tunga gummilister och några kvalitet bred mun klämmor. Du behöver också en 4-fot långa piano-stil gångjärn, även tillgänglig från en byggnad-leverans butik. Två Stabilus support kolvar hissar behövs också. Dessa finns tillgängliga på alla auto-utbudet butiker.
Bygga Cover
start på

genom att mäta din flaket. Bygg en ram av 2x2 skenorna lika med storleken på din säng infälld ungefär en halv tum från ytterkanten och spola med den inre kanten.

Avsluta trä i en slitstark all-weather uretan lack och tätningsmedel .

Fäst ledningen sidan av ramen (sidan närmast hytten) den 4-fots släntkrönspositionen att öppna upp. Fäst till toppen och botten av ramen för vattentäta gummilister. Detta kan nu fästas på lastbilen med de breda mun klämmor. Tills klämmorna är i jämnhöjd med toppen av ramen
p Om det behövs, fräsa ut några spår på toppen av ramen. Din tonneau blir löstagbar om du vill.
P Om din hårda skikt ombord på 4x8 meter är tillräckligt stor för att täcka flaket, använd en bit. Om det inte, använd två eller flera ark av plywood för att mäta och skära lika stora bitar (två eller tre) för att täcka din flaket. Använd 2x2 skenor och kors bitar för att säkra lagret tillsammans och fäst med träskruv.

Avsluta hela panelen med uretan lack och tätningsmedel. Fäst panelen till den andra halvan av den 4-fots gångjärn.
Säkra Cover


nu din ved insynsskyddet är över din lastbil säng. Fäst Stabilus kolvar stödjer enligt tillverkarens anvisningar med hjälp av järnväg diabilder och guider så att stöden kan glida under insynsskyddet som den lyfter och sänker sig.

Fäst till bakluckan slutet av din insynsskydd en trä-till -trä mässing eller rostfritt stål lås och lås in för att säkra slutna trä insynsskydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88145.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.