Hur installerar jag E46 Coupe Protection Door Edge?

Fordon dörrar förvärva repor och andra färger av färg när de öppnar utåt och kontakta andra bilar eller föremål. Obehandlade repor i färgen kommer så småningom rost att mar utseendet på en bil. Dörr kantskydd placerar en kudde på de bakre kanterna av varje dörr för att absorbera kraften av föremål och behålla färgen. Installera skydd dörr kanten på din BMW E46 Coupe bibehåller utseendet på din investering. Saker du behöver
Isopropylalkohol
Sprayflaska
disktrasa
snickarpenna
Sax
Visa fler instruktioner
1

Öppna passageraren dörr på E46.
2

Blanda en lösning av 50 procent vatten och 50 procent isopropylalkohol i en sprayflaska. Squirt en liberal mängd av lösningen på en tvättlapp. Placera tvättlapp på den bakre kanten av bildörren och torka en tum av både den inre och yttre kanter för att rengöra dem. Låt lösningen torka och avdunsta.
3

Håll skyddande trimma upp till den bakre kanten av dörren från toppen till botten utan att ta stöd. Markera den längd som behövs för dörren med en snickarpenna på skyddande.
4

Skär skyddande med en sax till storleken på blyertsmarkeringen.
5

Spray både händer med ett tunt lager av vatten och alkohol.
6

Dra uppbackning av remsan av dörren skyddsmedel. Tryck det skyddande på dörrkanten med limmet är vänd mot dörren och remsan centrerad på kanten så lika delar är på insidan och utsidan av dörren. Tryck det skyddande på plats på utsidan av dörren arbetar ner till botten av dörren. Jämna skyddsmedel som du arbetar nedåt för att avlägsna eventuella luftbubblor.
7

Tryck överst på inre halvan av dörren Protectant på dörren och släta ner till botten.

8

Upprepa denna procedur på förardörren i Coupe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88532.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.