Hur att minska vikten på en racerbil

Med gatbilar, förarnas främsta bekymmer är säkerheten och hur bilen hanterar i extrema förhållanden, samtidigt som deras huvudsakliga bekymmer med racerbilar är hastigheten. Följaktligen är övervikt i en racerbil oönskad. Det finns många förändringar du kan göra till en racerbil att drastiskt minska sin vikt. Det är dock viktigt att ta bort vikt från rätt områden av bilen för att säkerställa att det inte blir obalanserade eller tappa greppet. Saker du behöver
Hylsnyckel
Sifon
Bensin container
grenrör Aluminum intag, huvuden motor och avgasrör
Plexiglas Windows Review Aluminum fendrar, huv, tak och paneler bål
Smala däck
aluminium fälgar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla onödiga saker inne i bilen, inklusive extra säten, mattor, reservdäck, däck jack, högtalare och ljudanläggningar.
2

Ta bort alla utom en fjärdedel av en tank från bilen. Detta kommer att minska en hel del vikt från bilen, vilket gör det gå mycket snabbare. Sifon bränslet i en bensindunk.
3

Switch ut tunga stål eller järn bitar motor med aluminiumdelar. Byt ut motorns huvuden, insugningsröret och avgasrör med aluminium bitar. Avlägsna luftkonditionering och värmesystem från fordonet.
4

Byt fönster och vindskydd med plexiglas. Bara byta fönstren med plexiglas Om bilen inte ska användas som en gata bil. I de flesta stater är det olagligt att köra bil med plexiglas fönster. Ta bort glaset lättar en bil med 50 pounds eller mer.
5

Byt stålplåtar med aluminium och kära. För att hålla viktfördelningen ens, bara byta knappsatser på bilen: framskärmarna, huv, tak och övre delen av bålen. Om du byter ut några andra paneler för aluminium, kan bilen inte har tillräckligt grepp.
6

Byt fälgar med aluminium och kära. Byt lager däck med tunna, smala däck. Ju mindre däcket, desto mindre tungt det är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88830.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.