Hur Hook Up Lights för bogsering en Camry

Alla vagnar bogseras på allmän väg behöver broms, signal-och positionsljus. Dessa är enligt lag av Department of Transportation. Vid bogsering en Camry bakom din RV eller bogsera fordon, måste den också vara utrustad med trailer lampor. Ett alternativ är att använda magnetiska bogsera lampor, som fastnar på toppen av en Camry s metall bålen. En tråd körs längs toppen av fordonet och ansluten till dragfordonet för att ge ström. Saker du behöver
Magnetiska bogsera ljus kit
Bucket
Bil tvål
Cloth
ren handduk slipsar
Kabel
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och en liten bil tvål. Rengör toppen av Camry bål så det finns ingen smuts eller olja. Torka toppen av stammen med handduken. Detta förhindrar magneterna från att skada lacken på Camry.
2

Placera den magnetiska ljus märkt "Right" på toppen av Camry stam på höger sida. Placera ljuset märkt "Vänster" på toppen av stammen på vänster sida. Ljusen ska placeras så att de är lätt synliga för en förare bakom dragfordonet.
3

Kör elektrisk tråd upp mitt i taket och ner på vindrutan. Fäst tråden på armen av torkarbladet med ett buntband.
4

Fortsätt att köra tråden på framsidan av Camry och fäst den till grillen med buntband.

5

Tryck magnetiska ljusets kontakten i bilens elektriska mottagare. Fordonets släp elanslutning typiskt fäst vid dragkroken, eller lagras i bakluckan. Bekräfta lamporna reagerar som väntat på förarens kontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89673.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.